• by:
  • March 18th, 2020
  • Category:

Doopsuiker hoeft niet altijd traditioneel te zijn


Verwelkomen jullie spoedig een baby’tje? Super, zo’n leuk nieuws! Ben je al enkele maanden ver en heb je al de nodige inspiratie opgedaan via Pinterest, Google, …? Of weet je nog maar net dat je zwanger bent en ben je toch al stiekem even aan het wegdromen bij het geboorteconcept van jouw kindje?

Wij staan alvast te popelen om jullie verhaal te horen. Er zijn 1001 ideeën mogelijk en wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken.

Traditioneel met een twist

Vroeger werd er standaard voor suikerbonen gekozen. Vandaag de dag ligt dit iets anders. Het moeten niet altijd traditionele gadgets te zijn.

Maar dat gezegd zijnde, vinden wij suikerbonen nog altijd prachtig om als geschenkje te geven! Kies een mooi doosje uit, werk af met een gepersonaliseerde sticker en je hebt direct een supermooi geboortegadget voor jouw bezoekers.

Zo merken wij dat het schuifdoosje (lang of kort) vaak wordt gekozen. Niet zo verbazingwekkend, kijk eens hoe mooi je suikerbonen daarin uitkomen! Bij dit doosje kan je ook spelen met de kleuren van je bonen. Zo kan je bijvoorbeeld witte bonen nemen en daarbij dan één gekleurde of metallic boon steken als accent. Een superleuk detail, toch?

Dé gadgets van vandaag de dag

In principe is alles mogelijk! Maar veel van onze klanten willen graag iets blijvends. Iets dat op de kast gezet kan worden, deel kan uitmaken van het interieur of simpelweg functioneel is. Enkele ideeën: een plantje met gepersonaliseerd plantenstekkertje, kaarshoudertjes, geurstokjes, zeeppompjes, lippenbalsems, sleutelhangers, glazen flesjes met (fris)drank of olie, …

Ander snoepgoed dan suikerbonen is daarnaast ook zeer populair! Zo kan je met zachte gummies vaak hele mooie gadgets voorzien in bijvoorbeeld een transparant doosje. Ook een ander snoepje naar eigen keuze kan hier zeer mooi passen (popcorn, mini-oreo’s, …)! 

Wij werken ook graag met een thema? Dan kunnen wij ons even helemaal laten gaan. Zo hebben wij bijvoorbeeld eens een volledig thema rond wolkjes gedaan. Snoepgoed in de vorm van wolkjes, een bijpassende sleutelhanger, … Alles is mogelijk en het maakt je verhaal echt volledig af! Wij denken graag mee met jullie om een concept uit te denken dat toch net iets meer heeft dan de standaardgadgets.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak nu jouw afspraak in onze inspiratiestudio! De koffie staat alvast klaar!