Blog

Vind inspiratie voor jouw feest!
Ontdek de leukste ideetjes voor jouw uniek moment!

  • March 18th, 2020

Doopsuiker hoeft niet altijd traditioneel te zijn


Verwelkomen jullie spoedig een baby’tje? Super, zo’n leuk nieuws! Ben je al enkele maanden ver en heb je al de nodige inspiratie opgedaan via Pinterest, Google, …? Of weet je nog maar net dat je zwanger bent en ben je toch al stiekem even aan het wegdromen bij het geboorteconcept van jouw kindje?

  • March 12th, 2020

Letterpress, een druktechniek die meer biedt dan enkel een mooi uitzicht.


Ken jij hét unieke kenmerk van letterpress? De bedrukte delen kan je namelijk niet alleen zien, maar ook écht voelen. Deze delen worden met behulp van een cliché (een metalen plaatje met daarop het te bedrukken ontwerp in spiegelbeeld) en inkt in het papier geduwd. Op die manier verkrijgen we een reliëf.

  • March 12th, 2020

Trotse wedding professional bij House of Weddings


House of Weddings verenigt de meest betrouwbare wedding professionals en maakt het voor jullie gemakkelijker om de juiste leveranciers te vinden. Wij dragen dan ook met trots hun kwaliteitslabel.

  • August 8th, 2020

Geboorteconcept Celeste - Alle mogelijkheden op een dienblaadje


Als er een kindje op komst is, heb je heel wat aan je hoofd. De kinderkamer inrichten, een geboortelijst aanleggen, nadenken over de naam… om over het geboortekaartje nog te zwijgen! Op zo’n moment komt Bravoo als geroepen: Leen en haar team ontwerpen voor jou een totaalconcept, van het geboortekaartje tot de doopsuiker. Of de hartjessnoep, in het geval van baby Celeste. Een gesprek met trotse mama Sophie.