• by:
  • March 12th, 2020
  • Category:

Trotse wedding professional bij House of Weddings


House of Weddings verenigt de meest betrouwbare wedding professionals en maakt het voor jullie gemakkelijker om de juiste leveranciers te vinden. Wij dragen dan ook met trots hun kwaliteitslabel.

Kort gezegd, je kan op de website of het House of Weddings-boek vertrouwen om al de huwelijksleveranciers die je nodig hebt te vinden… Én, dit zonder je zorgen te hoeven maken of je wel de juiste leverancier hebt gekozen. Zij hebben namelijk iedere deelnemende leverancier al grondig gescreend op klantvriendelijkheid, esthetiek, ervaring, … Je kan het House of Weddings-boek tevens bij ons komen inkijken of lenen, op aanvraag.

Jouw drukwerk op maat van jou en je partner

Het huwelijksdrukwerk verdwijnt soms wat in het achterhoofd. Er moet ook zoveel gepland worden. Het kleed, de locatie, de catering, de bloemen, … Drukwerk, bedankjes en andere aankledingen staan daarom soms onderaan het to do-lijstje. Nochtans, ook daar kan het verhaal voor jullie huwelijksdag beginnen. Wij brainstormen graag samen met jullie over een mogelijk thema, een verhaal of rode draad.

Wij voorzien graag een totaalconcept voor jullie drukwerk. Niet enkel jullie save the dates of uitnodigingen kunnen jullie bij ons laten ontwerpen en drukken maar ook de bedankjes en gepersonaliseerde tafelaankleding (naamkaartjes, menu’s, tafelschikking, welkomstbord…) voorzien wij graag. Dan kunnen we de reeds besproken rode draad doorheen het volledige concept doortrekken. En zo kunnen jullie - op jullie beurt - de rest van jullie huwelijk diezelfde rode draad meegeven.

Gaan jullie voor een modern huwelijk met niet te veel tralala? Dan zou jullie drukwerk dat ook moeten uitstralen. Of net het omgekeerde? Op en top romantiek met veel bloemen en zachte texturen? Geen probleem, wij kennen elke stijl.

Weten jullie nog niet zo heel goed wat jullie willen? Kom eens langs bij ons in de inspiratiestudio, wij denken graag mee!